Menuer

Menuforslag

Nedenfor han vi samlet forslag til menuer til forskellige typer arrangementer, der kan afholdes på Kulturhuset Leopold.

Vi skal gøre opmærksom på, at der er tale om forslag, der altid kan drøftes med Kulturhuset. Så hvis der er ønsker om justeringer og særlige ønsker, så kontakt os gerne.

Menuforslag til selskaber

Forret

  • Rimmet torsk lagt på ærteskud, drys af ristet bacon og rug – Kr. 85,-
  • Kartoffelblinis med røget laksetatar og grøn mayo dutter – Kr. 80,-
  • Antipasta – italienske specialiteter (div. tørrede skinker, pølser og frittata mv.) – Kr. 75,-
  • Hjemmelavet varmrøget laks med avokadocreme, salat, vilde tomater, ristede pinjer og lime – Kr. 65,-
  • Rejecocktail a la Leopold med dressing – Kr. 60,-
  • Laksemousse lagt på tang og pyntet med lime og ristet rug – Kr. 60,-
  • Lækker cremet tunmousse med et drys af rejer, dertil dressing – Kr. 65,-
  • Tarteletter med høns i asparges – Kr. 65,-
  • Spinatroulade med røget laks og rejer, dertil en sauce verte – Kr. 65,-
  • Tapastallerken – Kr. 85,-
  • – Glas med ærtepesto og tigerreje
    – Vitello tonnato med hele kapers
    – Gazpacho
    – Blinis med chiliost, sprød serrano og bruchetta (kan ændres)

Der serveres koldhævet hjemmebagt brød og smør, til de forretter, hvor det hører til.

Hovedret

  • Kalveculotte med dijonsauce, små ovnbagte kartofler, grillede gulerødder med gremolata, langtidsbagte tomater og asparges med bacon – Kr. 175
  • Okseturnedos af mørbrad med pommes anna, rødvinglace, grillet grønt efter sæson – Kr. 195,-
  • Unghanebryst a la saltimbocca dertil marsalasauce, svamperisotto med parmesanflager samt grøn salat vendt i vinaigrette – Kr. 155,-
  • Gammeldags oksesteg med perleløg, peberrod, kartofler, sovs, bærkompot, surt, samt årstidens grøntsager – Kr. 160,-
  • Flæskesteg med sovs, brune og hvide kartofler, hjemmelavet rødkål og syltede agurker. I forår- og sommersæsonen anbefaler vi nye kartofler, sommergrønt og agurkesalat – Kr. 155,-
  • Helstegt oksefilet med 2 slags saucer, rødvin og bearnaise, dertil kartoffeltårn med persillepesto og smørvendt grillet grønt – Kr. 175,-
  • Helstegt kalvefilet som vildt med kartofler, waldorfsalat, skysauce, tranebærkompot, bacon svøbte bønner og grillede rodfrugter – Kr. 175,-

Dessert

  • Islagkage på mandelbund – Kr. 65,-
  • Panna Cotta med årstidens bær og frugtsauce – Kr. 55,-
  • Gâteau Marcel tilbehør – Kr. 75,-
  • Citronfromage med skum og blomst – Kr. 55,-
  • Lun chokoladefondant med blødt hjerte, samt is og bær – Kr. 65,-
  • Mandelrand med rørt is og årstidens frugt – Kr. 65,-
  • Desserttapas 4 slags – Kr. 80,-:
  • – Lille chokoladekage med karamel
    – Daimis med bær
    – Trifli i glas med råcreme
    – Pandekager med hvid chokolade og citroncreme

Natmad

  • Pølser og brød med hele udtrækket – Kr. 65,-
  • Fade med pålæg – 4 forskellige slags, samt hjemmebagt rugbrød – Kr. 65,-
  • Aspargessuppe med brød – Kr. 60,-
  • Sandwich/trekanter 2 stk. pr. person – Kr. 45,-
  • Frikadeller og kold kartoffelsalat – Kr. 65,-

Sammensæt Jeres buffet

  • Helstegt oksefilet
  • Tortilla med kylling og peberfrugt
  • Porchetta (italiensk flæskesteg med flæskesvær hele vejen rund)
  • Frikadeller
  • Kyllingespyd
  • Let røget svinekam med sprød svær

Hvis forret undlades, anbefaler vi, at der vælges mindst 3 slags kød.

  • 2 slags kød – Kr. 75,-
  • 3 slags kød – Kr. 95,-

Tilbehør

  • Smørristede små kartofler med drys af urter
  • Kartoffelroulade med persillepesto
  • Pommes anna
  • Stegte kartofler med bacon
  • Flødekartofler
  • Bearnaisesauce
  • Rødvinssauce
  • Skysauce
  • Spæde nye salater med flødedressing
  • Broccoli salat med bacon
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Grøntsagstærte
  • Dagens salat og dressing.
  • Grillet grøntsager med gremolata

 4 slags – Kr. 75,-
 5 slags – Kr. 85,-

Menuforslag til bryllup

Bryllupsreception

  • Bryllupskage og bobler – Kr. 85,-
  • Tapasanretning og rosevin – Kr. 115,- :
  • -Laks på pind
    -Hvidløgsmarinerede rejer
    -Charcuterifad
    -Vesterhavsost
    -Manchego
    -Pesto
    -Tapanader
    -Oliven
    -Bruschetta
    -Små glas med gazpasho
    -Hapser med grillet grønt

Forret

  • Rimmet torsk med ristet rug, dertil koldhævet brød og smør – Kr. 85,-
  • Kartoffelblini med røget laksetatar og grønne dutter – Kr. 80,-
  • Antipasta – italienske specialiteter (diverse tørrede skinker, pølser og fritata mv.). Hertil serveres italiensk langtidshævetbrød med smør – Kr. 75,-
  • Tarteletter med høns i asparges – Kr. 65,-

Hovedret

  • Kalveculotte med dijonsauce, små ovnbagte kartofler, grillet gulerødder med gremolata, langtidsbagte vilde tomater og asparges med bacon – Kr. 175,-
  • Oksetournedo af mørbrad med pommes anna, rødvinglace, grillet grønt efter sæson – Kr. 195,-
  • Unghanebryst a la saltimbocca dertil marsalasauce, svamperisotte med parmesanflager samt grøn salat vendt i vinaigrette – Kr. 155,-
  • Gammeldags oksesteg med perleløg, peberrod, kartofler, sovs, bær kompot, samt surt. Dertil samt årstidens grønsager – Kr. 160,-

Dessert

  • Brownie med vaniljeis og bær – Kr. 65.-
  • Panna Cotta med årstidens bær og frugtsauce – Kr. 55,-
  • Gâteau Marcel – Kr. 75,-
  • Citronfromage med skum og blomst – Kr. 55,-

Buffet

  • Laksemousse med lime og ristet rugbrød.
  • Helstegt oksefilet med persilledijon
  • Porchetta
  • Unghanebryst a la saltimbocca i marsala sauce
  • Grøn salat med bær, saltnødder og flødedressing
  • Langtidsbagte tomater med basilikum
  • Dagens salat efter årstid
  • Kartoffelroulade med persillepesto
  • Italienske flødekartofler med parmesan og grande croutoner, timian og lime
  • Rødvinssauce
  • Brownie med vaniljeis og bær

Samlet pris for ovenstående buffet – Kr. 325,-

Natmad

  • Pølser og brød med hele udtrækket – Kr. 65,-
  • Fade med pålæg. 4 forskellige slags samt hjemmebagt rugbrød – Kr. 65,-
  • Aspargessuppe med brød – Kr. 60,-
  • Sandwich/trekanter – 2 stk. pr. person – Kr. 45,-
  • Frikadeller og kold kartoffelsalat – Kr. 65,-

Menuforslag til barnedåb

Brunch

  • Baconsvøbte pølser med røræg
  • Røget laks med rævesauce og asparges
  • Pandekager med ahornsirup
  • Små glas med græsk yoghurt, honning og bær
  • Lun leverpostej med bacon og champion
  • Frugt i mundrette stykker.
  • Rullepølse og spegepølse
  • 3 slags ost – brie, blåskimmel og skæreost
  • Diverse marmelader, nutella og pålægschokolade
  • Hjemmebagte boller af surdej, rugbrød, mini tebirkes, små kanelsnegle og smør
  • Kaffe, te og juice

Samlet pris for ovenstående buffet – Kr. 180,-

Smørrebrød

  • Luksus smørrebrød pr. stk. Kr. 30,-
  • Brød med laks og rejer Kr. 35,-
  • Franskbrød med ost Kr. 15,-
  • Dåbskage/lagkage Kr. 25,-

Burgermenu

Burgerbuffet – 2 til 3 forskellige slags med diverse tilbehør

Vælg mellem forskellige typer kød:

  • Pulled pork
  • Oksekødbøffer
  • Flæskesteg
  • Sprød pankofriteret kylling

Brød:

  • Hjemmebagt sandwichbolle
  • Briochebolle

Dertil serveres:

  • Stegte kartoffelbåde
  • Hjemmelavet chilimayonnaise og sennepsmayonnaise
  • Syltede rødløg
  • Salat
  • Tomat og agurk i skiver, samt rå løg
  • Coleslaw
  • Rødkål
  • Ketchup og sennep

Ovenstående inklusiv dåbskage/ lagkage, kaffe og te:

  • 2 burger pr. person – Kr. 175,-
  • 3 burger pr. person – Kr. 230,-

Frokostbuffet

  • Rejesalat med mango, avocado og chili
  • Spæde salater med gravet laks dertil rævesauce
  • Grøntsagstærter
  • Fyldt kyllingebryst med soltørrede tomater, pesto, feta og parmaskinke
  • Lun oksefilet med hold estragon sauce
  • Pommes anna eller kartoffelroulade
  • Spidskålsalat med æble, ristes sesamfrø og mandler og der til en sennep/honningvinaigrette
  • Årstidens salat med bær og flødedressing
  • Gode ost med hjemmesylt og kiks
  • Rustik brød og smør

Ovenstående serveres inklusiv kaffe og te med hjemmelavet pavlova med bær til Kr. 260,-pr. kuvert.

Børnebuffet

Børnebuffet under 12 år

Tallerken med små frikadeller, pølsehorn, kyllingenuggets, bådkartofler, gnavegrønt og diverse dip, samt brød og smør.

PrisKr. 130,-pr. kuvert.

Menuforslag til fester

Menu 1

Hjemmelavet varmrøget laks med avocadocreme, cherrytomater, ristede pinjer og lime. Hertil hjemmebagt koldhævet brød og smør.

Buffet

  • Gl. davs oksesteg med perleløg og friskhøvlet peberrod
  • Svinekæber braiseret i øl
  • Pommes anna
  • Små kartofler stegt i bacon
  • Alt efter årstiden – 3 x salater efter køkkenets valg:
  • -Grønkålssalat med granatæblekerner
    -Gulerødder med gremolata
    -Tomatsalat med peberrodscreme
    -Rødvinssauce

Dessert

  • Panna cotta med passionsfrugt coulis

Øvrigt

  • Kaffe og te med småkager
  • Natmad – pølser med brød

Priser

  • Pris pr. kuvert – Kr. 395,-
  • Vin menu pr. kuvert – Kr. 300,-

Menu 2

Forretten serveres, hovedret fadserveres og desserten tallerkenanrettes

  • Spinatroulade med røget laks og lidt rejer dertil en sauce verde. Hjemmebagte koldhævet brød og smør
  • Helstegt kalvefilet som vildt med kartofler, waldorfsalat, skysauce, tranebærkompot, bacon svøbte bønner og grillet
    rodfrugter
  • Hjemmelavet islagkage på mandelbund med bær
  • Kaffe, te og småkager
  • Natmad – sandwich 2 forskellige slags

Priser

  • Pris pr. kuvert – Kr. 385,-
  • Vin menu pr. kuvert – Kr. 300,-

Menu 3

Klassisk frokostbuffet

  • Karrysild med løg, æbler og kogte æg
  • Hvide sild i brøndkarsecreme
  • Fiskefilet med remulade og citron
  • Kold dampet laks med dressing, rejer, krebsehaler, muslinger og asparges
  • Kold tyndstegsfilet med peberrod, pickles og hjemmelavede ristede løg
  • Tarteletter med høns i asparges
  • Lun leverpostej med bacon og champion
  • Kamsteg, rødkål og syltet agurker
  • Ostebræt og kiks
  • Rugbrød, franskbrød, smør og fedt

Øvrigt

  • Kaffe, te og gammeldags æblekage eller lagkage
  • Natmad – aspargessuppe med kødboller og brød

Priser

  • Pris for klassisk frokostmenu – Kr. 375,-
  • Pris for vinmenu, inklusiv snaps – Kr. 300,-

Menuforslag til jubilæum

Jubilæumsreception

Receptionsbuffet minimum 40 kuverter:

  • Mini sandwich med diverse fyld. 2 stk. pr. pers.
  • Mini croissant med hønsesalat og bacon knas
  • Rejecocktail i små glas med mango og chili
  • Grøntsagstærte
  • Mini burger med pulled pork og coleslaw
  • Cocktailpølser i baconsvøb (2 stk. pr. pers.)
  • Rugbrøds canape med roastbeef med hjemmelavet ristede løg
  • Melon med Serano skinke
  • Bruschetta med tomat
  • Kylling på spyd
  • 2 stk. mini frikadelle på pind med agurk
  • 2 slags mini pølser, ostebjælke og oliven
  • Diverse rå grønsager i stave eller mundrette stykker på fad med dip
  • Mini Cheesecake
  • Små glas med trifli og råcreme
  • Lille chokoladekage med karamelcreme

Kulturhusets køkken udvælger 8 slags til dagen. Pris Kr. 140,- pr. kuvert. Ønskes ekstra tilvalg, er prisen Kr. 20,- pr. del.

Menuforslag til konfirmation

Menu 1

Forret

  • Tarteletter med høns i asparges – Kr. 65,-
  • Tunmousse med rejer og dressing, dertil hjemmebagt koldhævet brød – Kr. 65,-
  • Tapas tallerken: Tunmousse med rejer i glas, parmaskinke, pesto og melon, samt bruchetta med tomat og ost. Lille tærte med oksekød – Kr. 85,-

Buffet

  • Helstegt oksefilet
  • Tortilla med kylling og peberfrugt
  • Porchetta (italiensk flæskesteg med flæskesvær hele vejen rund)
  • Frikadeller
  • Kyllingespyd
  • Let røget svinekam med sprød svær

Pris for ovenstående

  • 2 slags – Kr. 75,-
  • 3 slags kød – Kr. 95,-

Tilbehør til buffet

  • Smørriste nye kartofler med drys af urter
  • Kartoffelroulade med persillepesto
  • Pommes anna
  • Stegte kartofler med bacon
  • Flødekartofler
  • Bearnaisesauce
  • Rødvinssauce
  • Skysauce
  • Spæde nye salater med flødedressing
  • Broccoli salat med bacon
  • Tomatsalat med mozzarella
  • Grøntsagetærte
  • Salat efter huset kok og dressing
  • Grillet grøntsager med gremolata

Pris for ovenstående tilbehør

  • 4 slags tilbehør – Kr. 75,-
  • 5 slags tilbehør – Kr. 85,-

Dessert

  • Kagetallerken med vaniljeis og bær – Kr. 65,-
  • Islagkage med bær – Kr. 65,-
  • Dessert tapas 4 slags – Kr. 80,-:
  • -Lille chokoladekage med karamel
    -Daimis med bær
    -Lille trifli i glas med råcreme
    -Pandekager med hvid chokolade og citroncreme

Menu 2

  • Lækker hjemmelavet tunmousse med et drys rejer, dressing og hjemmebagt brød
  • Flæskesteg med sovs, kartofler, agurkesalat og sommergrønt, samt ”franske kartofler”
  • Islagkage
  • Natmad – pølser med brød

Pris for ovenstående – Kr. 345,-

Menu 3

  • Tarteletter med høns i asparges
  • Helstegt oksefilet med 2 slags saucer – rødvin- og bearnaisesauce
  • Kartoffeltårn med persillepesto
  • Smørvendt grillet grønt
  • Kagetallerken med is og bær
  • Natmad – Pulled Pork

Pris for ovenstående – Kr. 360,-

Menuforslag til mindehøjtidelighed

Menu 1

Kaffe og te ad libitum, småkager samt én af nedenstående valg – Kr. 70,- per kuvert:

  • Kringle
  • Lagkage
  • Frugttærte

Menu 2

  • Hjemmebagte boller med smør, ost og pålæg, samt kringle eller lagkage
  • Kaffe og te ad libitum

Samlet pris for ovenstående – Kr. 85,- per kuvert

Menu 3

  • 2 stk. sandwich med forskelligt fyld
  • Kringle, lagkage eller frugttærte
  • Kaffe, te ad libitum inkl. 1 øl eller vand

Samlet pris for ovenstående – Kr. 125,- per kuvert.

Menu 4

  • Uspecificeret smørrebrød – 3 slags/styk per person
  • Inklusiv 1 øl/vand
  • Kaffe og te ad libitum serveres med småkager

Samlet pris for ovenstående – Kr. 130,- per kuvert.

Menu 5

  • Dagens ret med kartofler eller ris, samt årstidens grønne indslag
  • Inklusiv 1 øl, vand eller 1 glas vin
  • Kaffe og te ad libitum serveres med småkager

Samlet pris for ovenstående – Kr. 130,- per kuvert

Kontakt Kulturhuset Leopold

Telefon: +45 5678 7027 eller mail: kontakt@kulturhusetleopold.dk

Download menu-forslag

Vi har forskellige menuforslag til forskellige typer selskaber – herunder kan du downloade vores menuforslag som PDF-filer:

Værd at vide

Vi har samlet vigtig information om bl.a. priser for leje af lokaler, antal gæster i vores lokaler, opdækning, herunder særlige blomsterdekorationer mv., vinmenu, fri bar og meget andet – tryk på link:

Lokaleleje-priser