Arrangementer

VORES KOMMENDE ARRANGEMENTER

Herunder vises alle åbne arrangementer der afholdes i Kulturhuset Leopold fra efteråret 2022 og frem til foråret 2023. Klik på de enkelte arrangementer for at få flere informationer.

Christine Feldthaus

Tirsdag den 25. oktober 2022 Kl. 19.00

Kom og få et dagsaktuelt nedslag i danskernes livsstil og et par fuldtræffere på....

Læs mere om arrangementet og program

Et aktuelt nedslag i danskernes vaner, interesser og adfærd.

Kom og få et dagsaktuelt nedslag i danskernes livstil og et par fuldtræffere på, hvad der optager os lige nu og her… Få forklaringen på, hvorfor vi både kan spise ”krisebær” og købe Kählervaser. Og hvorfor det bliver vigtigere og vigtigere at være sponoseksuel og have både kælegrise, bybier og en hønsefræser!

Foredraget kommer vidt omkring og tager udgangspunkt i, hvordan vi bruger vores tid og vores penge i den danske middelklasse. Der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når Feldthaus flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost og karriereforældre med glutenallergi på vej til et mindfulnesskursus.

Praktisk information om tidspunkt, pris mv..

Arrangement starter Kl. 19.00
Pris per person er 195,- for arrangement

Mulighed for tilkøb af let ret før arrangementet – foregår mellem 17.00 og 18.30.

Menu – muligheder

A. Flæskestegsburger smurt med senneps mayo, rødkål og agurkesalat. Kr. 89,-

B. Cæsarsalat m/ sprøde croutoner og lækker dressing. Brød og smør. Kr. 95,-

C. Tapas. Kr. 165,-:

  • Laksemousse m/ sprødt rug
  • Hønsesalat m/ ristede hasselnødder
  • Rødt kød m/ estragon mayo og salt kartofler
  • Ølpølse/ vesterhavsost/ oliven / hjemmelavet pesto
  • Hjemmebagt brød
  • Blommetrifli

D. Vegansk tilbud – Bønnebøf med sauce koma, ristede nødder og dagens grønt. Kr. 119,-

Køb billet her


Sebastian Lorantius

Tirsdag den 15. november 2022 Kl. 19.00

Foredrag om Clairvoyant medie, healing mv.. Mulighed for en let ret (tilkøb), før arrangement.

Læs mere om arrangementet og program

Få en fantastisk oplevelse med Sebbastian Lorantius, Clairvoyant medie, healer & hypnotisør

En aften med viden, forståelse & budskaber fra åndernes verden med clairvoyant medie Sebbastian Lorantius.

Denne aften ønsker vi, at give dig indsigt i den naturlighed det er, at have kontakt til det åndelige, og ikke for at overbevise nogen om noget. Det er vigtigt at du kommer med åbenhed og er indstillet på at bidrage med god energi til en fællesskabsfølelse, for at alle får den bedst mulige oplevelse i selskab med ånderne.

Der vil være en introduktion af den åndelige verden, clairvoyance og afdødekontakt, hvorefter der vil være demonstration af de to sidstnævnte kompetencer, hvor du vil kunne opleve flere forskellige måder at arbejde som clairvoyant medie på. Dette betyder at flere blandt publikum vil modtage et budskab fra en kær afdød eller måske modtage en clairvoyant besked. Der vil ligeledes være mulighed for at stille spørgsmål.

Praktisk information om tidspunkt, pris mv..

Klarsyn aften pris pr. pers. kr. 195,-

Mulighed for tilkøb af let ret før arrangementet – foregår mellem 17.00 og 18.30.

Menu – muligheder

A. Flæskestegsburger smurt med senneps mayo, rødkål og agurkesalat. Kr. 89,-

B. Cæsarsalat m/ sprøde croutoner og lækker dressing. Brød og smør. Kr. 95,-

C. Tapas. Kr. 165,-:

  • Laksemousse m/ sprødt rug
  • Hønsesalat m/ ristede hasselnødder
  • Rødt kød m/ estragon mayo og salt kartofler
  • Ølpølse/ vesterhavsost/ oliven / hjemmelavet pesto
  • Hjemmebagt brød
  • Blommetrifli

D. Vegansk tilbud – Bønnebøf med sauce koma, ristede nødder og dagens grønt. Kr. 119,-

Køb billet her


OBS. • Ikke alle får budskaber, og du kan derved ikke forvente at få svar eller at høre fra bestemte afdøde.• Åbenhed blandt publikum er en nødvendighed, hvilket bidrager til et godt flow og en høj energi aftenen igennem. • Aktiv deltagelse er en forudsætning for deltagelsen, specielt hvis du vil modtage et budskab. Dette betyder, at kommer der en beskrivelse af en afdød eller et clairvoyant budskab, som du kan relatere til, så skal du reagere klart og tydeligt, så flowet under aftenen opretholdes. • Det er vigtigt, du er åben for input, der måtte komme under aftenen og som kan have indflydelse på aftenens energi, deriblandt øvelser som fx. meditation.

Jørgen Skouboe fra Nak & Æd

Tirsdag den 7. Februar 2023 Kl. 19.00

Kom og høre Skouboe fortælle. Mulighed for at køb af herremenu inden foredraget.

Læs mere om arrangementet og program

I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han om sit arbejde med programmet Nak & Æd og om sin holdning til jagt.

Hvorfor hedder det Nak & Æd? Smager en husmår godt? Og hvorfor er der så mange, der kigger med? Det og meget mere får I svar på i foredraget med Jørgen Skouboe, som ca. vil vare 1 time.

Efter pausen: Jørgen fortæller om jagten på Nordens vildt og om mødet med vores Nordiske brødres jagtkultur. Jagten på White Tail i Finland var en jagtform, som Jørgen aldrig havde drømt om. På Svalbard skød han en Remmesæl midt i isbjørnens spisekammer og i Grønland frøs det minus 38 grader, da han endelig stod overfor Moskus oksen. Vi skal også høre om jagten på Urfuglen i Sverige, Rensdyret på Island, Mallemukken på Færøerne og om fiskeriet efter Helleflynder på Lofoten der ligger 350 km ude i Norskehavet.

Om Jørgen Skouboe

Jørgen Skouboe Møller startede på Danmarks Radio i 1977, hvor han blev ansat som produktionsleder. Jørgen Skouboe er sidenhen blevet kendt som naturmanden i programmerne: DR-Derude, Frilandshaven og Nak & Æd på DR2, hvor han med stor iver og smittende engagement har præsenteret nye og spændende måder at bruge både haven og naturen på i samarbejde med Nikolaj Kirk.

I alt er det gennem årene blevet til over 100 programmer på DR2 om det at være aktiv i og med naturen, som han også holder et underholdende og oplysende foredrag om i Nak & Æd. I dette Jørgen Skouboe foredrag fortæller han bl.a. om sit arbejde med programmet og sin egen holdning til jagt. Jørgen Skouboe får fantastiske tilbagemeldinger på sit foredrag, som man også kan se i nedenstående referencer, hvor både jagtforeninger og biblioteker såvel som privatpersoner giver positive tilbagemeldinger. Med et Jørgen Skouboe foredrag er du garanteret en succes.

Udover jagt har Jørgen en stor passion for pileflet, kano- og kajakbygning, langbuer og ikke mindst biavl, som også vil kunne inddrages i et Jørgen Skouboe foredrag.

Praktisk information om tidspunkt, pris mv..

Arrangement starter Kl. 19.00
Pris per person er 195,-

Mulighed for tilkøb af let ret før arrangementet – foregår mellem 17.00 og 18.30.

Mulighed for tilkøb af let ret før arrangementet – foregår mellem 17.00 og 18.30.

Menu – muligheder

A. Boeuf Bourguignon med mos og brød. Kr. 135,-

B. Sandwich med rødt kød, bløde løg, ristede champignon, estragon-mayo og soltørret tomater. Kr. 95,-

C. Vegansk tilbud – Bønnebøf med sauce koma, ristede nødder og dagens grønt Kr. 119,-

Køb billet her


Visekælderens arrangementer

I samarbejde med Visekælderen Karise, tilbyder Kulturhuset Leopold spisning i forbindelse med Visekælderens arrangementer.

Se mere om de enkelte arrangementer på Visekælderen Karises hjemmeside.

Menuer, datoer og priser mv.

Menuer til Visekælder – aftener i 2022/2023. Dør og bar er åben fra kl. 17.00 – spisning fra kl. 18.00.

  • 3. Oktober James Rasmussen Trio. Aftens Menu: Vinbondes mørbradgryde med stegte kartofler og årstidens salat. Pris per person for menu: 90,-
  • 7. NovemberKlør 5. Aftens Menu: Butterchicken med løse ris og nanbrød og Leopolds grønne indslag. Pris per person for menu: 90,-
  • 5. DecemberMaria B. Høyer & Nikolaj Skaaning. Aftens menu: Flæskesteg med alt tilbehør samt Leopolds grønne indslag indslag. Pris per person for menu: kr. 95,-
  • 2. JanuarDen lille Cafe. Aftens menu: Laks bagt i orientalsk grøntsagskarrysauce dertil løse ris og en spidskålsalat med æbler og mandler Kr. 95,-
  • 6. FebruarKabaret Transportable. Aftens menu: Gullachsuppe med lækkert hj. bagt brødskåle og fed creme fraiche med grønt på toppen. Pris per person for menu: kr. 95,-
  • 6. MartsTeatret Optimis. Aftens menu: Bøf bourgignon med knust kartoffel og grønkålssalat med granatæblekerner. Pris per person for menu: kr. 99,-
  • 3. AprilAfslutning. Aftens menu: Honningstegte skinke med italiensk inspireret flødebagte kartofler og tomatsalat. Pris per person for menu:  kr. 95,-

Ret til ændringer forbeholdes

Tilmelding og kontakt mv.

Kulturhuset Leopold

Tilmelding til spisning i forbindelse med arrangementer – kontakt Kulturhuset Leopold:

Visekælderen Karise

Alle øvrige forhold omkring tilmelding mv. til arrangementer, skal foregå til Visekælderen Karise – oplysninger findes på www.visekaelderen.dk

Spisning i forbindelse med Visekælderens arrangementer – se menuer nederst på siden!

Betaling til alle arrangementer

Betaling for billetter til alle vores teater- og musikarrangementer – tryk her for at betale!

Enkelte arrangementer betales via MobilePay på nummer 994657

Har du spørgsmål om billetkøb, så kontakt Kulturhuset for yderligere.