Dagens ret


Kulturhuset tilbyder dagens ret hver tirsdag og torsdag.

Husk retten skal varmes hjemme (vi har valgt at udlevere den kold, da vi dermed kan have en længere udleverings periode, end hvis vi skulle have udleveret den varm. Vi kan have færre folk på arbejde og have færre kunder på samme tid og derved minimerer risikoen for covid-19)

Betaling kan ske kontant eller med mobilepay (helst).

Der er åbent for salg mellem kl. 17. 15 og 18.00

Menu for ugerne 9-17

Menu uge 18

Uge 18 (3 – 9. maj)

Tirsdag: Cannelloni med oksekød i tomatsauce med grov brød og salat

Torsdag: Lynstegt kalkun med spinat risotto, parmesan og rosmarin

Menu uge 19

Uge 19 (10-16. maj)

Tirsdag: Bøf Lindstrøm med stegte kartofler, sovs og sommerslaw

Torsdag: Kristi Himmelfarsdag (lukket)

Menu uge 20

Uge 20 (17-23. maj)

Tirsdag: Karrygryde med løse ris og dagens salat

Torsdag: Bagt torskefilet med ærtecreme, mynte, kartofler og tomatsalat med feta

Menu uge 21

Uge 21 (24-30. maj)

Torsdag: Indbagt svinemørbrad med flødekartofler og salat

Torsdag: Forloren hare med vildtsauce, kartofler og salatbar

Kontakt Kulturhuset Leopold

Telefon: +45 5678 7027 eller mail: kontakt@kulturhusetleopold.dk

Priser, betaling og afhentning

Vi serverer dagens ret i én portionstørrelse:

  • 1 portion til 80 kr.

Ring på 56 78 70 27 eller 61 78 99 00 for bestilling af dagens ret.

Betaling kan foregå via MobilePay: 99 46 57

Der er åbent for salg mellem kl. 17. 15 og 18.00