Dagens ret

Kulturhuset tilbyder dagens ret hver tirsdag og torsdag. Der er åbent for salg mellem kl. 17. 15 og 18.00

Menu for ugerne 33-40

Menu uge 33

Uge 33

Tirsdag: Hakkebøf med bløde løg, sovs, kartofler, agurkesalat og gulerødder og broccoli

Torsdag: Kylling i karry med løse ris og chutney og råkost

Menu uge 34

Uge 34

Tirsdag: Wok med kalkun og gnave-grønt

Torsdag: Lasagnette med tomatsalat og brød

Menu uge 35

Uge 35

Tirsdag: Fiskefrikadeller med kold remouladesauce, stegte kartofler og gulerodsråkost

Torsdag: Wraps med oksekød og spirer og salat

Menu uge 36

Uge 36

Tirsdag: Koteletter i fad med løse ris og salatbar

Torsdag: Pasta med kødsauce dertil salatbar

Menu uge 37

Uge 37

Tirsdag: Forloren hare med vild sauce, råstegte kartofler og årstidens salat

Torsdag: Kyllinglasagne med salatbar

Menu uge 38

Uge 38

Tirsdag: Boller i Karry med løse ris og råkost

Torsdag: Skindstegt laks med sellerifritter og grov ærtemost samt gulerodråkost

Menu uge 39

Uge 39

Tirsdag: kylling med ratatouille og pasta

Torsdag: Vinbondes mørbradgryde med stegte kartofler og årstidens salat

Menu uge 40

Uge 40

Tirsdag: Honningstegt skinke med flødekartofler og salatbar

Kontakt Kulturhuset Leopold

Telefon: +45 5678 7027 eller mail: kontakt@kulturhusetleopold.dk

Priser, betaling og afhentning

Vi serverer dagens ret i følgende portionstørrelser:

  • Lille portion til 55 kr.
  • Stor portion til 80 kr.

Ring på 56 78 70 27 eller 61 78 99 00 for bestilling af dagens ret.

Betaling kan foregå via MobilePay: 99 46 57

Der er åbent for salg mellem kl. 17. 15 og 18.00