Dagens ret

Kulturhuset tilbyder dagens ret hver tirsdag og torsdag. Der er åbent for salg mellem kl. 17. 15 og 18.00

Menu for ugerne 43-51

Menu uge 43

Uge 43

Tirsdag: Fiskefilet med persillesauce, rodfrugtfritter, remulade og citron samt salat

Torsdag: Kylling og grøntsager i wok med nanbrød

Menu uge 44

Uge 44

Tirsdag: Mulligatawnysuppe (indisk/engelsk suppe) med brød, løse ris, rosiner og kokos samt gnavgrønt

Torsdag: Frikadeller med stuvet spidskål, kartofler og gnav grønt

Menu uge 45

Uge 45

Tirsdag: Butter chicken med raita, nanbrød samt salatbar

Torsdag: Farseret mørbrad med hasselbagte kartofler, paprikasauce og salatbar

Menu uge 46

Uge 46

Tirsdag: Andelår med rødkål, brunede og hvide kartofler, sovs og rødkålssalat

Torsdag: Æggekage med flæsk, tomat, purløg, rugbrød og salatbar

Menu uge 47

Uge 47

Tirsdag: Risengrød med kanelsukker og smør (gnavegrønt)

Torsdag: Roastbeef, bagt kartoffel, kryddersmør og coleslaw

Menu uge 48

Uge 48

Tirsdag: Fish and chips med div. tilbehør og salatbar

Torsdag: Pasta med kødboller ala Lady og Vagabonden dertil salatbar

Menu uge 49

Uge 49

Tirsdag: Hønsekødsuppe med kød og melboller samt brød + Pandekager med syltetøj

Torsdag: Oksekødpie med kartoffelmoslåg og salatbar

Menu uge 50

Uge 50

Tirsdag: Flæskesteg med rødkål, alm kartofler, sovs, surt og salatbar

Torsdag: Laks i orientalsk karrysauce med løse ris og salatbar

Menu uge 51

Uge 51

Tirsdag: Chili con carne, med madbrød og salat

Torsdag: Biksemad med spejlæg og salatbar

Uge 52 - Juleferie

Juleferie i uge 52

Rigtig god jul og godt nytår

Vi er tilbage i uge 1, 2021

Kontakt Kulturhuset Leopold

Telefon: +45 5678 7027 eller mail: kontakt@kulturhusetleopold.dk

Priser, betaling og afhentning

Vi serverer dagens ret i følgende portionstørrelser:

  • Lille portion til 55 kr.
  • Stor portion til 80 kr.

Ring på 56 78 70 27 eller 61 78 99 00 for bestilling af dagens ret.

Betaling kan foregå via MobilePay: 99 46 57

Der er åbent for salg mellem kl. 17. 15 og 18.00