Dagens ret

K U L T U R H U S E T  L E O P O L D

Dagens ret hver tirsdag og torsdag


  Uge 2

Tirsdag: Sprød kylling med rodfrugter, kold dressing og salatbar

Torsdag: Pasta carbonada med salatbar og brød

Uge 3

Tirsdag: Lakselasagne med råkost og groft brød og salatbar

Torsdag: Karrygryderet med løse ris og gnav grønt, hvidkålsråkost med ananas

Uge 4

Tirsdag: Pasta med kødboller i tomatsauce med og salatbar

Torsdag: Krydderstegt nakkefile med skysauce, kartofler og salatbar

Uge 5

Tirsdag: Hakkebøf med sovs, stegte både kartofler, surt og salatbar

Torsdag: Oksekød i rød thaisauce med ris, og salatbar


S T O R  P O R T I O N   –   P R I S   80 , – DDK

 L I L L E   P O R T I O N    –   P R I S   55 , – DDK

Mobilpay: 994657