Oplev Frank Erichsen (Bonderøven) fortælle om “Det enkle liv” 

Onsdag d. 25. februar kl.19:00 på Kulturhuset Leopold

 

Det bliver et intimt arrangement med begrænsede pladser, så skynd dig hvis du vil opleve dette unikke foredrag:  

KLIK HER FOR AT KØBE BILLET (Billetter købes via “Place2book”) 

321275_10150397689450729_448383415_n

Det enkle liv

  • Frank Erichsen fortæller om hvorfor han har valgt at beskæftige sig med selvforsyning. Da selvforsyning kræver fysisk handling, kræves der også kundskaber. Kundskaber og deres underfundige måde at udvikle sig på er derfor et gennemgående tema igennmem hele foredraget.
  • Det bliver en aften med bl.a. leslibning, amerikanske filosoffer, franske gedehyrder, afrikanske bønder og russiske brøndbyggere samt demonstration af nordiske øksetyper. Der bliver berettet om både teori og praksis bag livet på Kastaniegården.

Bonderøven på DR2

  • Frank Ladegaard Erichsen, født 1983, kendes formentlig bedst af tv-seerne herhjemme som Bonderøven, efter programmet af eget navn. Franks drøm er at drive selvforsynende landbrug og dermed opnå et mere enkelt liv.
  • Den gamle gård på Djurs, Kastaniegården, danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger det daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft, så der er bestemt nok at se, ikke mindst fordi Frank samtidig også har både kæreste og børn.

Frank Erichsen - fotograf Sofie Klougart (skal krediteres)

foto: Sofie Klougart